händer inte så mkt..

Nää...  det händer inte så mkt just nu. Vart hemma över helgen, det var skönt och skojsigt. Härligt att träffa Robert, djuren och familjen samt vännerna. Skönt att komma till hemmaplan. Idag hade vi ellära A. Gick bra. Vart enkelt idag då vi gick egenom Ohms lag då det är det lättaste inom elläran. Så vi som blev klaar först fick sluta tidigare =D

Försöker få tag på LIA plats. energifokus har iaf hört av sig idag och ska väl ringa uddevalla energi på deras växel imorgon då det är nog lite för sent nu. Meeen ska ringa dem iaf. Ska fråga Linnéa om vart jag kan ringa till vattenfall å se om jag kan vara där ist...

Tack Linnéa för i helgen. Det var en ny upplevelse att äta sushi. Gott, men annorlunda =) Funderar på att dra till en sushi-resturang och testa sushin där. =)

Nee.. nu äta, se på TV och bara slappa....

ny dag med klättring =D

Helgen hr vart seg och INGET hände.... världens tråkigaste stad. allt stänger innan 2 på lördagar och helt stängd på söndagar. Aja.. idag klättrade jag iaf enda upp. =) 6m . Vi fick lära oss att hissa upp verktyg. =)

bilder på detta:

Yay!

Gula gubbar

Nu är jag högt uppe...

Titta.. jag var högst upp!! =P

Utsikt från 6m höjd. Det var rätt så gungit när man klättrade högst upp. Sen så smalnar stolpen av. Hehe =)

Jag på 6m höjd... Jag var tydligen neutral på hjälmen =P

Utsikt =)

Så skulle man ner också =P hehe Det är inte för än man är där uppe som man inser hur högt det egentligen är. Det ser inte så farligt ut då man står på marken.. men när man är där uppe så känns det jäkla mkt högre.

 

 


wööh klättrat idag =)

wiie vad skoj.. Lite läskigt i början för det känns som om man ska glida ner fast piggarna sitter djupt in i trät... Men det gick bra. =) På måndag är det dax igen. Tog några bilder som jag tänkte visa.

I början då jag testade de röda skorna.. =)

Så såg övningsfälten ut =)

Wiee..


Högt upp..

Jag ser ner på er =P

Nu testade jag de svarta skorna.. jag vet inte riktigt än vad jag tycker...får se =)

Röd om kinderna =P men det är det värt!!

Vackert =,)

Testade de röda igen och verkar ha fått grepp om hur man gör. =P HAHA!

Det enda man fick hålla sig i =P


Matematik,,, segt!

Hade en halv dag idag. Matematik på förmiddagen. SEGT! Fick en gammal kärring till lärare. Snäll, men virrig. Fattar inget av hon babblade om. Man märker inte för än nu att man har tappat en hel del sen gymnaistet. Jisses... Aja,, några veckors matte sen slut. mest genomgång som tur är =) Imorgon ska jag klättre stolpe :D fy fan vad skoj!

Vet inte vad jag ska skriva mer? Aja... me rkommer imorgon
hade hej

Lilla Freke

Min lilla sötnos.. Saknar dig så <3

I början då vi hade hämtat lillen


Best polers =P


Jaga kissen!!

Snöig sötnos

Så söööt =)

Freke och Ceasar

Bröderna varghjärta

Bästa vännen. Lillen kan gå i trappor nu. =P Katterna är inte säkra längre.

Trötter <3


1a dagen avklarad

Yay! Det var kul. Fick träffa tjejen som heter Marit. Hon var typ älst i klassen. Hela 27år! Trodde jag inte. Hon såg inte ut som det iaf. Men väldigt trevlig! Fick mina kläder idag med. SEXIGT med varsel ;) Hehe.. Sitter nu i vardagsrummet med 2 andra rumskompisar. Ser på "Du blir vad du äter". Dricker mitt efterlängtade kaffe nu med.. aaaah KAFFE!!Lär ta bilder på mig i varsel sen.. så bilder kommer.. Men jag passade bra i varsel. =) Det tyckt iaf Robert ;)

Imorgon ska jag ha matematik från 8.00 till 12.00 sen ledig resten av daagen :P Fy fan vad gott...

Hade hej!

Mitt nya liv...

Mjo... Börjat skolan nu. Eller ska börja. Ligger i sängen i mitt rum i Katrineholm och ska snart sova. Skolan börjar imorgon kl 09.00 och jag lär gå upp vid 07.30. Skönt att det inte är så långt till skolan från lägenheten. Knappt 2km och det är ju bra sträcka att gå på morgon och eftermiddag. Känns kul ändå att börja skolan igen. Lite tråkigt att åka ifrån allt hemma. Djur, familj, pojkvän och vänner. Men jag får ju ut något av detta i slutänden och jag kommer vara hemma sen vid praktiken. Det är iaf goa killar jag bor ihop med och det är skönt det! =)

Jag är nyfiken på den tjej som skall börja i klassen. Hon verkar trevlig. Iof bara pratat med henne en gång på MSN innan, men ändå.

Precis duschat och jäklar vilket tryck!! Iof bor vi på 1a våningen men ändå. Inte van =P Gött att kunna stå länge för en gång skull. Hehe..

God natt på Er, skriver mer imorgon om hur dagen har varit.


Däääär är jag nu, åt helvete långt ifrån.


RSS 2.0