Studera till våren??

Nu när jobbfronten ser ut som den gör och man inte kom in på någon skola i höst, så sitter man och funderar på om man sk studera till våren?? Jag vet inte säkert, men lutar mot det. Har 2 jobb som jag sitter och väntar svar på och får jag inget av dem och ingen innan våren, så kommer jag att studera... OM jag nu kommer in på de skolorna med.. Men det hoppas jag verkligen att jag gör.

Tänkte söka till 4 olika skolor om tågförarutbildning. 1 årigt allihopa. Sen ska jag söka till distrubitionsutbildning i Katrineholm. Min kompis Linnéa har gått den utbildningen, men i Oskarshamn. sen så finns det en intressant utbildning här i Uddevalla, bilelektriker =)) Man jag ju elbakgrund, varför inte bli bilelektriker??

Tänkte även kanske försöka få Robert att utbilda sig till svetsare. Man behöver ingen gymnasiekompetens, utan räcker med betyg från 9an, då han har hoppat av gymnasiet.  Jag menar, svetsare behövs! tydligen skriker det efter svetsare, iaf innom järnvägsbranchen.

Hoppas nu att jag kommer in på någon av de 6 utbildningarna jag kommer att söka om jag nu inte får jobb innan som sagt. Väntar på att BIS och BBrail ska höra av sig. BIS är industrielektrikerjob och BBrail är kontaktledningsmontörsjobb. Kontaktledningsutbildningen hade jag sökt till, men kom ju inte in. Vill få anställning till nästa höst så jag kan studra den utbildningen då. Då borde jag väl ha större chans att komma in i skolan om man har jobbat innom branchen i lite mer än ½år.

Jobbigaste med dessa jobb innom järnvägen är att man kommer att få sova borta ofta. det gillar inte Robert så jätte mkt, men vad ska man göra?? Känner att det är dessa jobb som passar mig bra. Ok, jag tycker inte om att jobba borta så, men det är jobb och man får bra betalt. Sen ska man ju trivas med det jobbet man har och jag tror och vet att det kommer jag göra med dessa jobb.

JAG VILL HEM TILL MIN ÄLSKLING!!! Vill inte sitta är på jobbet och inte göra ett skit..  Men men.. slutar ju etta sommarjobb på tisdag =/ Jobbmöjligheter som drifttekniker kommer att dyka upp i höst och kommer söka det jobbet med =)) höhö...

Köpt massa kläder jag =)

Köpte en del kläder nu.. fick hem några från D7 och garderoben. Dessa har jag köpt:


Good Bye Kitty =P Har jag på mig nu... HAHA


BATMAN


POW!


Yepp, men svart dock =P


Yepp.. Den sitter på dörren nu. Kommer la ösa ner massa reklam nu =P HAha


Dessa har jag på mig nu med =))

Köpt mer kläder på gothicshop. Massa fint där inne!!






Wohooo!!

Fick mina skattepengar idaaaaaaaag =D wöööh.. Nu ska jag spara lite.. ;) göött... Är glaad..fick rätt så bra.. Nu blir det att köpa delar till bilen ;) 

aaah,, gött =)

sista dagen att jobba, sen ledig 2 dagar.. Inte så mkt att göra nu på jobbet igen heller.. gött.. somnade lite granna nu precis. Skönt att vila ögonen. Längtar tills jag och pojken ska till Kreta. Vila ut och sola och bada. Fy fan vad härligt det ska bli. Väntar ivirgt på att få hem det jag har beställt. =) Minns knappt vad jag har beställt. HAHA =))

Onyttig idag

Yepp.. så är det.. Åt en pizza idag.. och tro det eller ej, pizzan heter batman =P Haha!! Nää, men Robert och jag har kommit överrens och det var faktiskt Robert som sa att man får äta onyttigt en gång i månaden, och jag valde den dagen idag. Får köpa och ta med mig något nyttigare imorgon. Och försök inte att påpeka ochs äga något, Robert om du nu läser =P Du har faktiskt sagt så.

Jag har faktiskt ätit massa blåbär idag. Åt en banan också, samt 2 mackor med kaviar och ägg på. Så, så jäkla onyttig var jag inte idag ändå. Jag tog Ramlösa citron också till pizzan. =P Om Ni nu undrar vad jag svamlar om, så är det så att jag och robert har slutat att äta så mkt godis, chips och andra onyttigheter. Eller iaf trappat ner en jäkla massa. Som sagt.. en gång i månaden är man allt värd det. Har ändå börjat gå ner igen. Gått ner sammanlagt 17-17,5kg. typ sen 1 år nästan.. Mindre än ett år är det. Så lite stolt är jag allt. =)

Fan.. inte bra att inte ha något att göra, eller ja, det har vart mkt att göra sen jag kom hit och det var för 3 timmar sen.. Det strular lite. Jäkla plast! Plast är inte bra, eller hur Linnéa?? Du som är så träd-kär, iaf när det gäller båtar.
Men iaf,, det som jag skulle ha sagt är att om man inte har något att göra, så får jag lite köpbegär.. Vill ha nya kläder, men det är dyrt =/ Vill ha nya underkläder! Men det går fan inte att köpa genom nätet. Jag måste vrkligen testa BHarna, för det är fan olika på olika modeller och märken. Jävlla skit!

På tal om kläder, visst är det så att storlekarna har blivit mindre?? XL är inte XL längre utan L och L är som M osv. Eller vad tycker ni?? Jag tycker storlekarna krymper.. eller är det bara jag som är stor som tycker så?? Jag menar, jag har gått ner 17kg, men tycker ändå att jag får använda XL hela tiden. WTF? Man blir deprimerad.

Gaah! cirka 8 timmar tills hemgång. Känns tungt detta. Jag kommer somna när jag kör hem sen och åka av vägen. =/ Hoppas på att få sova lite på jobbet =P Så jag slipper att sova så mkt hemma sen. jag vill ju vara med min Robert så  mkt som jag kan.

Hoppas på att byta bromsar på bilen nu på måndag. Fan vad den låter nu. Isch =/

Kläder =D

Yay! Beställt massa kläder nu... Ska ju åka iväg till Kreta den 21e Augusti och jag har fan inga kläder!! beställt massa roliga t-shirts, trosor, shorts och ett linne som är lite längre som man kan kanske använda som "klänning" som blir vääldigt mkt kort kort.. ska köpa converse också sen.. ska avakta lite. I need converse. Best shoes ever! Beställt från D7, dunken, citycamo och knivnet (garderoben).

blir dyrt detta, men behöver det. Faktura så jag behöver inte betala för än om 30 dagar ändå..

Huvudvärk...

Jo,, börjar få känningar av huvudvärk.. Jobbigt =/ Min linje går bra här på jobbet... Sitter och dag/nattdrömmer om hur jag vill göra med min mazda medans jag inte har något att göra. Lite jobbigt för man vill göra allt NU. Funderar på om man ska slita med min pojk till mamma och pappa och låna pappas verktyg och slipa lite rost. Köpa spackel och sådant. Göra bilen fiiiin =D Är tänd på att beställa klistermärken och få dit dem. BATMOBIL! höhö...

Jag har iaf fått dit nya lampor till bilen. vart lite krångel eftersom skuvarna har rostat totalt.. pappa fick borra i dem och ta pollygrip för att få bort dem. Gick tillslut iaf. Jag kollade in bromsarna där bak idag, eftersom  att höger bak dunkar när man kör och bromsar. Trodde det var oket som retas lite, men skivan var fan sprucken och beläggen vart helt slut.. va faan.. så iväg till biltema och köpa nytt. Billigt iaf, som tur är!

Fan vad trött jag är. Vill HEM! Hem till min pojkvän som antagligen kommer att ligga och snarka när jag kommer hem. Saknar honom så mkt. Fast än han bor hos mig nu, så måste han jobba borta och han sover i sin gamla lägenhet så länge för att spara bensin.. Så man träffas inte så mkt. =( Nu i helgen får man ju inte se han så mkt för man jobbar som man gör... Ville verkligen inte åka och jobba idag. Ville hellre vara med min älskling och mysa. Han är så underbar. Älskar dig så, Robert! <3

Nej, så idag (lördag) ska jag upp vid 12 tiden på dagen och mysa med pojk och äta blåbär. Köpte massa igår. Gott!!

RSS 2.0