Grillkväll hos mig =)

Så nu har man haft grillkväll hos mig. Tommy, malin, Kristian och Karlsén kom hit.. det var festligt.. drack öl och käkade god mat.. fan vad gött det var.. Hjälpte lilla Tommy med att sätta upp lampor. Den lille skiten kan ju inget om el, och eftersom att jag har gått elprogrammet så trdde tommy att jag kunde hjälpa honom.. och mkt riktigt..d et small till lite för att strömmen var på.. =P haha.. nä men råkade komam åt nollanå fasen när jags kulle kolla, så det small lite :P inte så farligt.. så vi drog ur säkringar och jag fixade.till det. =) Jag är bäst :P haha... så nu får han ta resten.. men det blir bra

Det var roligt ikväll iaf. Karlsén har rakat håret härromdagen..s ka lägga upp hur det gick till här på nloggen.. det är så bra =) Haha :D

godnatt på er!!



Fan bäst =)


Haha... Sexig Tommy är =)



Nu jävlar har jag sprit!

Var med min far ner till tyskland i måndags natt.. Åkte från kungälv med bussen 22.45 och var i tyskland ca 06.45 typ... Och jäävlar vad folk handlade. Ingen motta på dem fast busschauförerna sa: inte me rän 300kg per biljett. Men men..v i var 20 pers och alla handlade för 7,5 ton tillsammans =) Haha... jag själv handlade 152kg och då var Jockes och Tommys öl/sprit inräknat. Köpte för 2400kr ca.

Det roliga är när man väl sitter på bussen hem så frågar man sig: Varför gör jag detta för? Sitter där och knör mellan pappa och en annan gubbe längst bak med sprit på båda hållen under och bakom och framför.. Hela bussen var full! Ja jävlar :D
Men nu har jag iaf saker hemma. =)

Skål på er!!

Tänker på dig...

Kvällen är här och min dag den är slut
och jag är för trött för att vilja gå ut
Jag väntar på dig fastän jag vet att du
kan inte va hos mig här ikväll
Det brukar hjälpa att gå ut en sväng
men just idag vill jag nog gå till sängs
Jag kramar min kudde och tänker på dig
när du inte kan va här hos mig
När du är borta känns tiden så lång
Jag bara väntar på dig
Jag bara hoppas det ordnar sig nångång
så du alltid stannar här hos mig
Vi är ju tvugna att skiljas ibland
och varje gång känner jag likadant
Jag kramar min kudde och drömmer om dig
var gång jag är ensam i min säng
Jag väntar på den dag då vi två, du och jag
ska slippa att skiljas mer
Men nu så måste vi planera för vårt liv
till dess vi varandra återser
Jag väntar på den dag då vi två, du och jag
ska slippa att skiljas mer
Men nu så måste vi planera för vårt liv
till dess vi varandra återser
Jag tror att löftet vi gav det är sant
och jag vet, du känner precis likadant
Jag kramar min kudde och drömmer om dig
var gång jag är ensam i min säng



Saknad

Sitter och tänker lite..Kom fram till att jag har en hel del saknad.. Saknar mina föräldrar, mina syskon och inte främst Mathias. Saknar att umgås med mina syskon. Länge sen sist vi 3 hittade på något bara vi 3. När kommer det hända? Saknar mamma och pappa för jag tycker om att vara med dem för de är roliga att vara med.. Saknar Mathias av naturliga skäl, för jag tycker så mkt om honom.

Saknar mina vänner jag hade förr, saknar stunder med mina vänner. Känns som om man har kommit ifrån en massa. Saknar gymnasiet och samhörigheten man hade då. Saknar mina djur som jag har haft, saknar min barndom. Saknar när man växte upp och inte hade bekymmer.

Saknar mina föredetta pojkvänner, saknar de stunder man hade, då man var så lycklig. Saknar att känna den lyckan man känner när man är nykär.

Jag saknar så mkt...



Var på krogen igår med Kristian

Ja, det blev så.. Tänkte städa ist, men så blev inte fallet.. Åkte ner till Cheers ist med Kristian och mötte upp Tommy och Andreasson. Sen så stötte vi på Korpi, hans flickvän Linda och Patrik. Det var roligt =) Men jag var nykter =/ Aja, det regnade ändå, så det var skönt med att ta bilen hem. Kom hem vid 3 tiden typ.. =P Vaknade kl 12 idag Ish.. måste verkligen städa. blääää... uttråkad med. =/


Kristian glad som vanligt =P


Korpi ser farlig ut när han pekar mot Malin.


Skitkass bild på mig och Kristian.. Fan svårt att ta bra bild inne på krog.


Hehe,, fin bild på Mattias.. Var tvungen att ta med denna ;)

Bilder under den tid jag har bloggat

Nu när man väl sitter här vid Kristians dator och har chansen att kunna föra över lite bilder och annat skit så kan jag ju lägga upp bilder som jag har tatt under tidens gång då jag har haft blogg som jag inte har kunnat lägga upp..
Varsågoda och titta ;)



Nero på stan då det var fikatävling


Gevaliatältet där man fick kaffe :D


Hehe.. Vart lite öl då vi var hemma hos min bror då jag v ar nykter =)


Fin min bror är.. Not.. hehe


Naaw.. Kärlek på hög nivå <3


När jag passade Lillpajken Ceasar


Storleksskillnad eller vadå? Hehe så söta!!


Benet är nästan lika stor som Ceasar är ju =P


Vacker.. Mkt vacker..


Buuus :D

Det var alla bilder jag hade typ tatt. Mer kommer väl! =)

Är med kristian idag

Ja, är med kristian idag.. igår så var jag med honom också och han bjöd på fika. Det har vart lite bloggtorka det sista,,, inte haft något att skriva. Händer inte så mkt i mitt liv just nu. tråkigt att jag inte kan lägga in bilder heller pga att min dator inte vill sammarbeta med min mobil.

Wööh, jag diskade igår, var ca 1 månad sen jag diskade sist, hehe.. =) Inte haft ork lust eller vilja pga en massa saker. Men men, nu är det gjort =) Hade jag kunnat fixa bilder till datorn så hade ni fått se hur det såg ut innan och efter.. jävla skillnad skall jag säga er... Hade disk fram till spisen.. då är det fan illa.. Aja.. ska städa resten nu idag. Ska utnyttja Kristian till att hjälpa mig. Mohaha... går fan fortare om man är 2, eller hur?? En besiktningsman kommer nästa vecka, måste ju se någorlunda bra ut. Sagt upp lägenheten nämligen.

Nu är jag iof hos kristian och hans dator gillar min mobil.. så ska lägga upp en bild på mig och nero kanske? Så ni kan se lilla Nero, hur han ser ut så mkt som jag har pratat om honom ;)



<3


PUSSAA

HUMOR!!

Bwahhaha.. fick denna av min kompis Linnéa. fan vad bra!!



Sen kollade jag  igenom och hittade även denna




och denna




Fan vad coola de är!!

Så nu sitter man här...

..hos bror och hans flickvän.. men brodern är inte hemma. jääävla as.. tar mig sig tid och åker ner extra för att ge han ett brev så är aset inte hemma.. wtf! hehe.. nä då.. har allt trevligt med mellen med =) Lånar hennes dator en liten stund.. känner mig lite osocial,, men hoppas att brodern snart kommer =) Jag har ändå inget bättre för mig idag ändå, så jag kan allt stanna här ett tag.

Pratar med min syster som är uttråkad på MSN... önskar man kunde vara på 2 olika ställen samtidigt. Vill gärna umgås med henne, var ett tag sen, men blir lite sent nu. Så vi får hitta på något någon annan dag. =)

ses imorgon!!

Så jäkla bra och coola!!









Van canto är så jäkla bra!!!



=)

Vilken underbar helg.. ville inte att den skulle ta slut =/ Saknar dig då redan <3 Du vet vem jag pratar om, om du läser detta ;)
Tänk att man kan sakna en person så jäkla mkt.. Helt sjukt. Allt känns så bra. Bara av att hålla handen gjorde mig lycklig.. Du är speciell, det vet du.

Annars har den inte hänt så mkt i helgen Vart borta typ... inte haft tillgång till internet så jag har inte kunnat skriv något här..Undra vad som händer idag?? Funderar på att åka till min bror med en räkning som är hans.. Hoppas han detta löser nu, för jag orkar inte med att hamna i intrum..

hade haj



Ursäkta...

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag nu, vilket jag egentligen inte tror ni bryr er så mkt om.. Känns inte som om det är några inne för det är ingen som skriver till mig =/ Aja... jag har iaf vart hos föräldrar och passat valp och hund. Min mor var på Ullared och far hade möte igår.. så någon var tvungen att passa den lille iaf. Som tack för hjälpen fick jag massa grejer av mamma. =) Parfym, halsband och armband.. hårsnoddar... och diverse saker.. Snäll mamma man har <3

Jag har vart duktig.. lagat mat åt min far och dammsugit =) Snäll dotter de har.. Behöver egentligen städa här med.. vecka 22 kommer ju en besiktningsman och ska kolla min lägenhet, för jag har ju sagt upp min lägenhet pga att jag ska plugga till hösten.

Längtar till den 25! Ska till tyskland!! Köpa sprit med sin far.. Hehe.. Far och dotter.. Det är grejer det ;) Skulle hållt tyst om det. Tommy, malin och min bror ville ju att jag ska köpa med mig till dem.. Hehe.. Tommy och malin skulle inte ha så mkt.. men Jocke brassar på :P Hehe.. nej då.. det är lugnt.. jag köper inte mängder jag inte...

Nä,, ska duscha, göra mig i ordning och sen hoppa i säng.. är trött och ska upp tidigt imorgon..

Hej hej!

BWAHAHAAA!


HAHAHAHAAAA så jävla bra!!!!

Då har man fått sin bil fixad =)

Bra tat ha en bror ibland asså. =) Som hjälper mig att fixa bilen. hehe.. Jävla bromsok som ska fastna då... aja löst nu iaf vilket är gött det.

Fy fan vad seg jag ääär... Konstigt.. sovit 4 timmar inatt bara.. men jag har ingen lust att lägga mig.. Vet att jag bara kommer att ligga och grubbla ännu mer, vilket jag inte vill.. Men undra om jag bra inte kommer att slockna av ren utmattning??

Jävla bajs.. måste ner till försäkrngskassan och prata med dem om ersättning.. CSN har fått reda på att jag har ersättning from 26/3-09 till 25/6-10.. men i brevet som jag fick stod det till juni 09.. WTF? Jaja,, ska iaf skicka med att jag bara får ersättning fram till sista maj.. sen så jobbar jag till 18/8 och sen den 24/8 så börjar jag ju skola... Fick hem ett brev härromdagen om hur kursen ser ut.. Nu väntar man bara om besked om att jag kommer in eller inte.. HOPPAS jag kommer in... men fy faaan vad härligt skolår det kommer att vara då. Börjar som sagt den 24/8 sen har jag jullov den 11/12. sen börjar jag igen den 7/1 sen har jag praktik from 1/2 till 30/4 sen slutar jag skolan helt den 28/5 :D Soft!

Har ni sett Norges bidrag till melodifestivalen?? Fan.. De var faktiskt rätt så bra för att vara melodifestival, va fan =) Coolt.. wöööw säger jag..Hehe
Gillar dansarna som är i bakgrunden.. fan vad duktiga de är!!



Nää.. ska la försöka att sova nu.. Hade haaj..



Yay för mina vänner! =)

Ja, idag har man vart nyttig och gjort GI-lasagne med mina vänner Tommy, Malin och Micke. Men vi var hos Tommy och Malin som bor i huset bredvid :D Det blev faktiskt lyckat och allt gick, åt vilket kändes bra och höjde mitt självförtroende lite i att laga mat.

Jag mår lite bättre nu. Jag tycker om mina vänner för de får mig på bättre humör alltid. Tack Tommy och Malin för att ni finns =) <3

Senare idag ska jag till min bror och laga min broms på bilen. Jävla skiten har ju låst sig i fel läge, så den skrapar mot bromsskivan. =/ Jaja,, tur att man har sin bror <3 Jag är glad att ha alla de personer som jag har ÄLSKAR ER! vad är det med mig idag? hehe jaja,,  Ses sen ;)

PUSS

Förbannade jävla skitnatt!

Alltså... jag HATAR när jag grubblar över så jävla mkt när jag ska sova!! Inatt somnade jag väl inte för än halv 4 -4 och vaknade nu vid 8a av att mamma SMSar femtioelva SMS.. =( Bläää.. helt död och hungrig iof.. Ska väl koka ägg och göra té.

jag mår inte bra just nu känner jag. Grubblar för mkt om mitt liv, situationen just nu osv.. fy fan.. Önskar jag kunde bara få komma bort och glömma allt en stund och bara få vara lycklig en jävla gång. Men livet hånler alltid, så får se hur man gör... =/

Händer idag för er då?

Hej hej så länge..



Förbannade skit

Fan ta monster =/ Jävla skit.. syndat med en energidryck.. varför ska de vara så goda för?? =(




Mhm? Vad blir det att äta idag tro?

Jo! Det blir sallad med ost till lunch och Kyckling med stekta champisar till middag. :D Blir väl gott va? Lägger upp en bild på boken som jag går efter. Väldigt bra bok med goda recept! Väldigt enkelt att följa också! Vad går det hela ut på då? Jo,, på 2 veckor skall duinte äta några kolhydrater alls, eller iaf så minimalt osm möjligt. Så detd u äter är egentligen kött, fisk, kyckling och sallad av alla slag. Sen efter 2 veckor så börjar man lägga in lite kolhydrater, fast långsamma så som grovt bröd, frukt, rotfrukter, bönor, fullkorn osv osv.. Vad tror ni om det?



Tänkte träna idag med Kristian. Vi kör gym på Westcoast fitnesscenter. Jävligt bra gym! Öppet dygnet runt för alla som har autogiro. De har allt! Allt från rullband att springa på till boxning.




<3



Så fin! Älskar denna låten, fast den inte mår vara metal.. Men man ser verkligen och hör verkligen hur han lider. <3




Denna är så sann och bra... =)




Så ledsam låt...





Skaffat en ny mössa =)

Hehe.. Visst är jag fin?? NOT.. men ändå.. hehe.. lite roligt får man väl ha framför kameran. ;)


Haha! Fan vad snyggt



wööh... Devil inside står det på mössan om ni undrar. :p

Ändrade planer!

Det blev visst makrill och sallad ist.. :D Vågade fan inte äta köttfärsen jag hade.. vart likblek å luktade lite konstigt :P hehehe...

Nu blir det lite jordgubbsté och höra om Malin och Tommy samt Marcus vill hitta på något :D

Tudelu

Nu jävlar!

Nu jävlar ska jag försöka att gå ner i vikt. Jag orkar inte med detta mer. Ok, jag ser inte ut att väga så mkt som jag gör och jag tänker inte avslöja hur mkt jag väger heller. :P hehe... Så ärlig ska jag inte vara haha! Nej, men som sat, jag har försökt att gå ner i vikt länge nu, men har antingen blivit sjuk när man väl äntligen börjar träna, eller så har man inte pengar för att kunna köpa nyttigare mat eller så tröttnar man och frästelsen blir för stor och man orkar inte bry sig sen... Någon mer som känner igen sig?

Dag 1. Ska äta Tacosallad.. sallad med köttfärs som smakar taco, vilket är gött som fan! Lite gräddfil å tacosås på blir asbra! Tänkte gå efter GI,, gjort det innan och har funkat skitbra.. men inte haft fantasi om vad jag ska göra för mat så det har blivit enformigt.Men nu jääävlar har jag kokbok som går efter dag för dag och jag är riktigt motiverad :)



Hihi...pratar med Mathias nu i telefon.. <3

Alla fulla och jag nykter

Mjaha... Klockan är nu 02.43 och jag kom precis hem från att ha vart hos min bror och hans tjej med mina vänner tommy och malin. Hehe.. alla drack förutom jag som var tvungen att köra hem =/ Ibland är det en förbannelse att ha körkort. Hehe... Skit samma. Roligt var det iaf. Min bror var helt galen och tommy spann på. Synd att min dator inte vill sammanbeta med min mobil. skulle vara kul att lägga in bilder osv på allt man gör. Får skaffa kamera hehe... Fota allt och alla och ingen kommer undan :P Mohahaa...

Blä... Mår lite dåligt.. Är lite nere faktiskt. Fått höra om saker som gör att man tänker lite och en stor saknad/avundsjuka kommer upp. Och nej, Robert (om du nu läser) hon är inte lik mig... Men jag är ändå glad för din skull. Man får änna ångest och stor saknad kommer upp efter Mathias (han som åkte 10 mil på sin rast för att träffa mig i 2 timmar). Jaja... Livet hånler mot en hela tiden. Inget ska vara lätt alls.

Nää.. ska fan lägga mig och försöka sova. Men är man en grubblare ibland så är det fan svårt. :(

Natti på er!

Fullt ös, medvetslös!

Ja, jävlar :) Sicken dag. Vart på stan från 11 till 4 idag med lilla Nero, eller lilla och lilla. Stora björnen rättare sagt. Folk har gått fram och frågat och hållt på med Nero hela tiden. Undrat vad det är för ras. Nero drar blickar hela tiden och man hör hela tiden när man går förbi, "vilken stor hund" eller "vilken stor schäfer". Det där med att alla tror att han är schäfer stör mig lite, iof är han ju en del schäfer i sig och ser ut som en enorm långhårig schäfer, men ändå. Han är en Shiloh shepherd (En amerikansk hund som inte är registrerad ras i Sverige) alltså en blandning mellan rakryggas schäfer och alaskan malamute. Hehe... Han är fin iaf och han har vart såååå lugn! Helt otroligt.

Jag var med min gamla klasskompis Linnéa idag och hennes kille var med. Vi gick en del på stan med hunden och drack kaffe på fikatävlingen. UDDEVALLA VANN! wohoo! Tror jag det var?? Hörde inte riktigt.,, haha!!  Är helt borta ibland.. Mitt ex Kristian pratade med mig samtidigt som folk tjoade när Josefin Sundström eller vad hon nu hette ropade ut. Så jag antog av allt tjoande att Uddevalla vann :P. T om Josefin kommenterade Nero när hon gick runt med kameran efter sig och filmade mig och Nero. Jag vart helt borta då jag pratade i mobilen med Mathias. Hon frågade om han hade fått kaffe och jag svarade ja :P. Så har man pratat med en kändis och Nero blev filmstjärna för 10 sek Haha!

Så nu sitter man här, trött och seg av allt gående och skriver här på bloggen. Vad har Ni andra gjort idag tro?? Skriv gärna en liten kommentar så jag vet att det finns liv här på bloggen. som sagt, jag är ny på sådant här ;)



Good shit =)



Korpiklaani är fan kult!




Eluveitie! Svårt att uttala, men skön musik!




Mina absoluta favoriter! SLAYER!!!

Wöööh! Min bil är tillbaka!

Wohoo! Min lilla fina volvo är tillbaka Hel å fin och ny drivaxel tror jag det var?? Minns inte,, de bytte ut en massa skit iaf Haha... Inte bilkunnig direkt. Skitsamma.. dyrt blev det inte iaf. Eller rår på hur man ser det. Har man inga pengar så är det ju dyrt med 3000kr, men med tanke på jobb, matriell osv osv så är det billigt. Så jag kan tipsa Er om Bröderna Björk i Ljungskile!!


Sen måste jag ju då tacka min brors flickvän för all hjälp till att få denna blogg så otroligt tjusig!! Ni kan besöka hennes blogg på http://www.mellen.inc.se Också väldigt tjusig blogg.

Det är fikatävling i Uddevalla och Trollhättan imorgon! Ska med till torget och har fått låna min mor och fars hund, Nero. Gratis kaffe, va fan ;) Kan man ju inte missa!! Ska Ni också på fikatväling?

Woooaaaahh vilken dag!

Ja, jävlar gott folk. Inte trodde man att sin drömpojk skulle komma upp och hälsa på idag lite stygt sådär ;) Hehe… Det är så att jag har kännt en kille i 3 år nu och vi har alltid vart intresserade av varandra, men har aldrig blivit av att man har blivit ihop pga något har haft någon. Men nu är jag singel och han är påväg att bli singel och jag LÄNGTAR så tilla han blir min *glad*

Mohaha… Ja, han måste gilla mig om han åker 10 mil till mig då han har rast mellan 11 - 15.30 från sitt jobb.. hehe och tillbringar 2 timmar med mig för att sedan åka ner och jobba igen. Det gillar jag, att killen tar intiativ och tid till att få träffa mig, det visar ju ens kärlek till människan man tycker om. Nu är det så att det är inte bara han som gör sådana saker ;) Tro inget annat. Jag har allt åkt ner till honom massa och bara träffat han i några timmar och sen åkt hem igen. Så det så! hehe..

Ja, så nu är man lycklig ett bra tag!

Tudelu…

 

 


Detta trodde man fan inte =)

Ja, gott folk? Klockan är nu 00.29 och jag sitter här och startar en blogg. Det kunde man inte tro. Hehe… Jag har alltid vart anti mot bloggande och sa till mig själv att jag aldrig skulle kunna blogga, men ju mer man har tänkt på det ju mer inser man väl att det kanske är bra?

Jag har aldrig skrivit i en dagbok i mitt liv, och blogg är ju som en dagbok. Kanske skulle vara bra för mig att få ur mig lite saker som folk man inte känner kommer att sen få läsa, vilket kan vara underlättande för att Ni inte vet vem jag är eller hur jag är. Visserligen kommer Ni att få lära känna mig under tidens gång och veta vad för person jag är.

Kort om mig då, så Ni får ett hum om vem jag är: Tjej på snart 21 år (fyller den 18e Juni), heter Camilla och bor i staden Uddevalla. Nuvarande arbetslös och singel, men får iaf sommarjobb den 1e Juni vilket jag är glad för! Jag kommer att sommarjobba som drifttekniker på Borealis i Stenungsund och sen till höstkanten skall jag studera till Järnvägstekniker innom kontaktledning i Ängelholm. =) Mina intressen är djur, vänner och musik och musiksmaken är metal, rock och lite annat smått och gott som man inte kan tro av en metalbrud. Hehe… Alla har sina mjuka sidor i sig, även du som läser som råkar vara värsta hårdingen ;)

Vad skall man skriva mer då? Har är skitdålig på detta och vill inte att inlägg skall vara för långa heller, för då orkar man inte läsa igenom allt. Ni får helt enkelt lära känna mig under tidens gång och hoppas på att många läsare kommer att läsa min blogg.


Tjingeling badring!

 


RSS 2.0