Mycket att göra

Inte hunnit eller tatt mig tid att blogga. Har haft långledigt och börjar jobba natt nu. Tråkigt! Hatar 12 timmars natt-helger. Aja.. pengar. Fick ut mer än ad jag trodde. Fått löneförhöjning på 500kr.. det var som faaan =P

Aja, det som har hänt nu då är att jag har skaffat bilen, gått med på garaget.org, fixat iordning bilen genom att ha bytt generator och batteri, mer tillkommer. Ska slipa bort lite rost, spackla igen lite och färga det svart då... Sen ska jag införskaffa klistermärken, stolöverdrag, mattor, ratt, växelspaksknopp etc... kul! =)) Finns ju allt på mekonomen ju.. nära och bra.

Fan.. fått fnatt på batman just nu.. kollar in massa grejer =/ JAG VILL HAAA!!

Aja.. får la tya mig lite... får vänta och se hur mkt jag får tillbaka från skatten =) NÄSTA VECKA wohoo!

Massa roligt här ju. KOLLA!

Bwahaaaaa BATMAAAAN!

Ååh vad jag är glaaad.. skaffat en ny biiiil! En Mazda 323F. Går som fan. Snygg.. blir ett projekt. Den ska inte bara vara en bil som jag tar mig fram och tillbaka från jobbet, utan jag ska göra den till min egna batmobil! Fräsha upp den lite, köpa en batman-klistermärke osv. Hehe..Kommer bli cool som fan. Ska sälja volvon nu så fort jag har fått lagat den. Kopplingen har havirerat på den. Så först och främst det och sen ska min bror rekonda den. Jag fick det i julklapp av honom. Gött.. =)

Så nu är jag glad, ser fram emot att köra den snart igen ;)


Såå cool med grodögon <3


Nice ASS! =P


Fin innuti för att vara en 90a


Nanananana BATMAAAN




LINNÈA!

Hehe.. du som alltid kollar min blogg när du jobbar =P Hur mkt drar din Mazda?? Funderar på att sälja min volvo och skaffa en mazda ist =P Hittade en fin vit sådan för 7000kr =D Kolla här! Eller så finns det en här som är fin med. Kidneyböneörd, fin för 6900kr. Så kommer jag att spara pengar. Måste ju betala av bilen i 2 år till och det är 2000kr i månaden.. Sen tror jag mazdan drar mindre också. Eller?? =)

Fy faaaan...

.. Vad trött jag äääär!!! HÄNDER FAN INGET på jobbet..Jisses... alla linjer är det stopp på. Min linje är stopp på pga sanitärvattnet är avstängt för det läcker. Så mixern får ingen kylvatten. va faaan.. jag har inte lämnat byggnaden en enda gång idag. Sovit iof 1 timma.. hehe.. men ändå. Det är 2½ timma kvar typ. Shit.. Är så uttråkad. Vi sitter och kollar på bilar och youtube. Börjar väl inse och känna att mitt bilintresse börjar komma mer å mer ju mer jag ser och kollar på min drömbil. Skaffar jag den så lär jag väl pilla på den =P Hade vart kul att skaffa den Pontiacen med 400HP bara för att jävlas med Robert. Höhö.. Den bilen får han INTE köra om jag inte är med. Hehe..

Jaja,, det enda jag kan unna mig med nu är att sitta och blogga, för det finns fan inget annat at göra än det och sova typ. Borealis har blockat det mesta. Kan inte ens se min hotmail, men facebook kan du fan kolla i.. det har de inte blockat än. WTF? Jag har inte ens facebook.. tycker det är överskattat.

Jag har en EXPRESSOMASKIN till salu.. Någon som vill köpa? Har hela annonsen på blocket. Tryck
HÄR! Jättefin! Jag gör inte sådant så mkt längre, så den står bara och samlar damm, vilket är synd när det är 1 års garanti kvar. Ska sätta upp annons här på Borealis. Så kanske någon gubbe köper den =) Hehe..

*gäsp* Klockan går jäääävligt segt! BAJS säger jag.. Ne, nu får det bli lite musik här på jobbet. Fan tyst å dött här.

Trans am

Finaste bilen någonsin! Min drömbil verkligen!! Kollade runt lite. Hittade en häftig Pontiac Trans am som kommer år 2011.

trans am 2011 Pictures, Images and Photos

Lite små cool ändå =) Den jag vill ha ser ut såhär:

trans am Pictures, Images and Photos

Såå fiiiin.. Men röd bil hade vart snyggt, men då ska det vara snygg röd, vinröd. Vad tycker ni??

96 Trans Am WS-6 Ram Air $7995 Pictures, Images and Photos

Inte riktigt samma nos och huv, men tänke mest färgen. Sen ska det inte vara cab heller. Sen hittade jag en pontiac som jag vill ha på blocket för 165 000kr. Men den är i sthlm och jag har redan en bil. Men man kanske ska rusta upp den lite och sälja den och köpa sig en pontiac ist??? Hehe.. Pappa??? Haha!! Han som står på min volvo S60 just nu, så... Sparar så enormt mkt på det nu när jag är under 25. Här är bilen iaf . Sååååååååå snygg... bara 400HP :P höhö...

SÅ mkt att göra...

...på så lite tid. Nu har iaf killen fått upp det mesta till min lägenhet. Han hade mer skit än vad jag trodde. Jisses. Lådor överallt. Ska ha fest med min granne, Malin nu till lördag, men vet i faan om vi kan ha det i våran lägenhet med alla lådor. Hinner inte få upp/bort allt innan lördagen. Malin får nog ha det hos sig om det är dåligt väder, annars kan man ju ha det utomhus Det är ju fjordfestival snart i Uddevalla. Jisses. varför har vi det för? Inge rolig ändå. Iof inte vart ute på kvällarna, men ändå. Bara dåliga artister som kommer dit. BLÄ... om det ska vara nöe, så får det vara öltälten. =P Me love beer.. it's my firend...<3

Aja.. sitter på jobbet  nu. Känns som om det är då man har tid att sitta och blogga. Man gör fan inget ändå. Det är bara min linje som går nu ändå. 3 pers på 1 linje. Jag gör det mesta. och linjen går bra, så då är det alltså minst att göra. Dets om väntar mig nu ä lite städning och kolla till lite olika saker. Inget mer...

*suck* Kommer hem till en tom lägenhet.. eller tom å tom, har ju mina katter, men Robert är inte hemma. han sover is in gamla lägenhet för han extrajobbar på sitt gamla jobb. Han har inte råd att pendla de milen som är mellan uddevalla och lilla edet. tror det är 4mil dit?? Ingen aning.. iaf längre än det är för honom att åka från Lödöse till Lilla edet. Tar 10min iaf.
Jaaajaaaa.. får gosa med Totte, Tea och Demonux.. Ska nog fane med gymma idag med kristian (min kompis/ex). Aja får se.. är rätt så trött somna vi 1 och gick upp halv 5 =/

Hade haj


Bakat idag =)

Yepp.. jag fick tummen ur och bakade idag. Diskade t om också! Det var som faaaan. =P Hehe.. Det blev fiffig filmjölksbröd som det nu hette och bullar fyllda med vaniljkräm. MUMMA =)

Vetebullar:


5 dl   mjölk
50 gram   jäst
1200 gram   vetemjöl special
200 gram   socker
1 tsk   salt
2 tsk   kardemumma
200 gram   smör
  
   
   

Tillagning

1. Värm mjölken till 37 grader. Rör ut jästen i lite av den ljumma mjölken. Tillsätt resten av mjölken, socker salt och vetemjöl

2. Tillsätt smöret och arbeta in det i degen. Arbeta degen väl tills den är smidig, gärna 10-15 minuter med en degblandarmaskin. Låt jäsa till dubbel storlek. Kavla och baka ut bullar med valfri fyllning (utbakning, se nedan).

3. Jäs bullarna under bakduk i mellan 30 minuter och 1 timme – prova och tryck lite i kanten på en bulle – om den återtar sin form så har den jäst färdigt. Pensla med uppvispat ägg och garnera med pärlsocker eller mandelflagor.

4. Grädda bullarna i 225 grader i ca 5-10 minuter.

  
   
   
 

Fiffig filmjölksbröd:

degen
4 dl
dinkelmjöl
4 dl
dinkelmjöl, fullkorn
1 dl
rågkross
2 dl
rågflingor
2,5 dl
havregryn, fiber eller vanliga
0,5 dl
linfrö, krossade
0,5 dl
solrosfrön
1,5 tsk
bikarbonat
1,5 tsk
brödkryddor, malda
1,5 tsk
salt
2 dl
sirap, mörk eller ljus
1 l
filmjölk lätt


Tillagning

1. Sätt ungen på 175 grader.
2. Förbered två avlånga brödformer genom att lägga i bakplåtspapper eller olja in dem.
3. Blanda ihop alla torra ingredienser.
4. Tillför antingen det "nötiga" innehållet eller det "fruktiga".
5. Häll på sirap och filmjölken. Mix it!
6. Fyll formarna med smeten och strö över lite linfrön på toppen, så blir limporna extra fina.
7. In i ugnen, ca 55 minuter. Lägg över folie de sista minutrarna om limporna blir för mörka.


  

ANIMALS

Ja, man får la lägga upp bilder på sina djur =) Så här är de:


Min ena GP-råtta Ramses som håller i min tröja.. Bredvid är hans bror Triton.


Ingen vill vara med på bild.


Gott med Yogurt. =)


Demonux. Han är så svart så han syns inte utan blixt... Med blixt blev det för ljust. Fan svårt det där. Sen är han aldrig stilla heller.


SÅ SÖÖÖT.: Min favvokatt <3


Tea.. Mysig katt som fan, men kan inte vara stilla en sekund.


Stilig =)


Hehe.. snyggt =P


Hehe... Roliga katter jag har =P Tea slickar av sig själv och Demonux ser allmänt söt/knäpp ut HAHA.. Hans psyko-blick.

Det var alla mina djur det, förutom dammråttorna som jag ska bli av med imorgon tänkte jag, samt så har jag ju Robert... Han räknas som ett djur han med,, Mata han och klappa han lite, samt låta en toa finnas framme, så är han nöjd =P HAHA

WulffmorgentHaler

Wulffmorgenthaler.com

Wulffmorgenthaler.com

Wulffmorgenthaler.com

Wulffmorgenthaler.com

Wulffmorgenthaler.com

Wulffmorgenthaler.com

Wulffmorgenthaler.com

Så Jäkla bra =)

Däckbyte

Ja jävlar. nu äntligen fick man tummen ur och byta däck på cykeljäveln! Fick en cykel som var min systers gamla. En vanlig herrcykel utan växlar.  jätte snällt verkligen, men fick punktering.. Bytte slang för 1 mån sen.. 1 vecka senare var det punktering IGEN. WTF!!?? Så nu har man bytt igen. Fick ny slang och ett nytt däck av chefen. Snällt! Så jag bytte det och bytte även cykelns framdäck när jag ändå var igång. Faan.. var ju en metallbit liknande krok i framdäcket som jag stack mig på.. Ett under att inte man har fått punktering på framdäcket. Aja.. nu är det gjort iaf. Segt att gå ½km upp och sen ½km ner varje dag på jobbet.

Frida (
sweet.as.hell) bakar väldigt mkt har jag märkt och det har triggat igång mig lite. jag vill med baka en del. Jag gjorde det mer förr när man bodde hemma. Tycker det är asskoj verkligen! Baka bullar, bröd, kakor m.m... Får börja igen! Men det är bara dte att mamma hade alltid hemma ingredienser så man kunde bka. Nu har man fan inget hemma känns det som. Älskar att göra tårtor! Gillar att göra olika teman. Gjorde tårtor med jobbets symbol och folket trodde allvarligt att det var konditor som hade gjort tårtorna. HAHA.. gjorde en snygg gitarr till min kompis Karlsén. Blev assnyg.. riktigt nöjd. Får visa bilder sen när jag slutar här på Borealis.

Jaja... Tråkigt här på jobbet. inget att göra. Stopp på linjen och folk grejar i Mixern där all material blandas till plast. Stackars jävlar. Massa sot och olja.. Hela det rummet är tydligen svart =P Och de med! Höhö! Så jag kan inget göra nu för än de är färdiga. Få se när det blir. Hoppas nattskiftet får ta det =P Jag blir inte svart idag iaf. Räcker att man vistas i de lokalerna så är man fans vart. Får duscha varje dag jag har jobbat. jobbigt! Bara 3½ timma kvar tills jag får gå. YAY! Det är faktiskt pappas skift som löser av mitt skift idag. Hela min familj jobbar typ på Borealis. Inte hela, men jag, syster och pappa.. Min bror och min mor HAR jobbat på borealis iaf. Hehe

Neee... ta det lugnt ska jag göra nu iaf.
Tjingeling badring

Linnéa

Jag tror det har varit 8 veckor för katter innan, men jag vet nu att det är infört att katter skall vara 12 veckor nu. Så jag antar att det var 8a innan. Men syster anser att om katten är självständig och klarar sig själv och äter vanlig mat så är det ingen idé aatt ha kvar den. Då är det bättre om man tar den och kan forma han så tidigt som möjligt. Han är hur duktig som helst! Visade han toan och sen dess har han gått på toa direkt!! Aldrig gjort något utanför. Helt otrolig! och såååå BUSIG!

Sexfestival!?

Bahahaa.. fan vad coolt! Undra hur allt går till, jag menar, har man sex eller utbildar de bara om sex?? Jag är nyfiken som fan och skulle jättegärna vilja åka upp. Läste detta på aftonbladet.

Skulle ni vilja åka dit??

http://www.aftonbladet.se/sommarisverige/article5505769.ab

VILL HAA

Kolla in denna killens bil!! MIN DRÖMBIL! Om jag skulle få/köpa en sådan så skulle jag faktiskt kunna tänka mig börja styla och hålla på så som Robert är så inne i. För fy helvete vad snygg denna Pontiacen ääääärrrrrrr!!!!!!! Titta och njut! *dräggel*

http://www.garaget.org/?car=27622&image=1366123

Seg och huvudvärk

Blä... Sitter på jobbet. Är seg och har småont i kroppen. Rört mig mkt det sista och det hjälper inte tat man ska gå femtioelva trappor på jobbet =P. Väntar på maten. Har beställt kebabrulle. De andra ska ha pizza. Daniel ska komma när som helst med maten..

Längtar tills jag får åka hem. Vill hem till mina katter och min pojkvän. Roberts syster ska hälsa på idag och kommer väl snart hem till oss. Hoppas Robert har städat innan. Ser ut som fan efter att ha hämtat katter och röjt i lägenheten.

Fan vad trött jag är. Jisses... förstår inte vad det är med mig.. Sov massvis igår.. nästan hela dagen. och sov iof bara 4 timmar inatt, men ändå!! Skulle kunan sova ännu längre om jag fick. Värsta är att jag blir så tjurig om jag är trött och det går tyvärr ut över Robert vilket inte är meningen alls. Men jag har ingen lust att greja då jag är så trött. Robert vill ju ha dit grejerna och upp med grejer så fort som möjligt. Gärna på en dag. men det tar tid för mig att vänja mig och komma in i att han verkligen ska flytta in. Så jag tycker att hans ka lugna sig lite, jag har långledigt snart i 5 dagar. Då har vi massa tid.

Jaja, nu kommer snart maten. Ska bli gött..

Pisse =D

Stor pisse.. =)


2 snyggingar =)


Vacker katt med sina blåa ögon





Vilken dag =)

Ja, nu är man hemma efter en lång dag. Jisses. Ko hem vid halv 7 på morgonen och skulle upp vid 9 redan. Åkte ner till Robert och packade grejer. medan han gjorde det så sov jag =P Sen så åkte jag och han ner til Ikea. Köpte CD/DVD-hyllor och ett skoställ till Tommy som han så snällt frågade om vi kunde köpa när vi ändå var där nere. =) Sen då så skulle vi hitta till hon som hade katterna. GPSen visade en jääävla bakväg till Frölunda torg. Åt helvete vart vi egentligen skulle. Hehe.. men hon mötte upp oss vid torget. Och jisses vilken katt!! Det var bara en ragdoll, den andra katten som jag ska ta hand om är en vanlig huskatt. trodde först det var 2 raggsockar.

På vägen hem åkte vi in till burger king. och det var 100m innan avfarten som vi bestämde oss att vi skulle äta där. haha! Skarp sväng höger! Men det var gott.. Sedan var det raka vägen hem till min systeroch hämta Demonux (Roberts katt) Fan vad liten han är! blir 8veckor nu veckan som kommer. Lite tidigt, men min syster tyckte att vi skulle ta han nu. De har hittat fler kattungar som är max 4veckor.. precis öppnat ögonen. Såå söta! Så Ni som vill ha katt, passa på nu! ;)

Bakade ju igår. Blev riktigt bra! hoppas de smakar bra också. Det får jag reda på imorgon då Kristian bjuder dem till sina kolegor =) Här är receptet:

Chokladmuffins med chokladbitar i

150 gram   smör
2 dl   socker
2 st   ägg
1 tsk   vaniljsocker
1 dl   mjölk
3 dl   vetemjöl
2 tsk   bakpulver
4 msk   kakao
50 gram   mörk choklad (70 %)
50 gram   vit choklad

Tillagning

15 små eller 10 stora

1. Sätt ugnen på 200°. Montera vispen på din köksmaskin. Vispa smör och socker vitt och pösigt. Knäck sedan i ett ägg i taget och fortsätt vispa till en jämn smet. Tillsätt vaniljsocker och mjölk. Vispa några sekunder till så att det blandas. Ta ur vispen ur bunken.

2. Hacka de båda chokladsorterna i mindre bitar. Blanda de torra ingredienserna och chokladbitarna och rör ner i smeten med en slickepott eller slev.

3. Fördela smeten i formarna och grädda dem i mitten av ugnen i ca 15 min.

Rätt redskap
ballongvisp


Gjorde några vanliga vanilj också. (de till vänster), den stora är en tigerkaka.

Under tiden jag gjorde dessa bakelser så lagade jag även mat. Robert var med och hjälpte till =) Det blev köttfärssås med bönor och chili i. Gott =)


Min bivande kock. =P

Nu ligger Demonux i sängen mellan min och Robers kuddar. Totte som raggsockan heter går omkring och gosar mot möblerna. Tea som den andra heter är väldigt blyg, men det kommer väl ;) Robert är väldigt pysslig avs ig nu. Medans jag sitter här och mölar i mig godis så skruvar han med CD/DVD-hyllorna. =)


Bläää..

Usch.. Hade verkligen ingen lust att åka till jobbet idag. =( satan vad tjurig och irreterad jag har vart idag. Stackars Robert! Han måste stå ut med mina humörsvängningar. Skäms ibland att min irretation går ut på andra, men han är den som jag kan avreagera mig på. Vilket är viktigt för mig. Jag vill inget illa med det, det betyder bara att jag kan lita på personen jag avreagerar mig på, känna sig trygg helt enkelt. Hade egentligen bara lust att storgrina utan anledning. Verkligen ingen lust att jobba natt. BLÄ helt enkelt.. eller som jag brukar säga rakt ut: BAJS!!

Sen har jag inte kunnat sova bra heller.. Nog stor del till varför jag är så tjurig. Har polacker på utsidan som renoverar en lägenhetshus och de skriker, sågar och väsnas som faaaeenn!! och sen så är det varmt och sen så är det ljust. Sen har det verkligen vart så att jag ha inte fått sova något för grannjäveln ringer på dörren 2 ggr för att kärringa vill låna min tvättmaskin som är tom då jag hade tvättid. WTF? Bra att hon vill fråga och så, men varför just idag!? Sen så ringer hemtelefonen och allt händer preciiiiis när man har somnat in. Jävla... blir så förbannad! Hehe.. jag har hett temperament.

Aja.. ska hem, duscha, gosa med Robert, sova och sen baka muffins med Kristian. Ska bli dödskallemuffins =D Recept kommer! På torsdag ska jag hämta Ragdollsen! WOHOO.. ska bli kul!  Ska även till Ikea innan. Köpa CD/DVD hylla. =) fint!

Hos syster igår

Negerbollar.... Det skulle jag inte ha gjort. Fan.. min pöjk äter dem som fan. Jag har sammanlagt ätit ca 5 st, Robert har ätit ca 25st om inte mer!? Men de blev goda faktiskt. T om råttorna tyckte om dem =) Kan skriva ner receptet också.

Negerbollar:
  • 3 dl havregryn
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl socker
  • 2-3 msk kallt starkt kaffe
  • 3-4 msk kakao
  • 100 g smör eller margarin
Bara att blanda allt.. =)


Sen igår var jag och min älskling hos min syster och hennes kille där även min mor och min bror var och hälsade på =) Det var skoj,men viskulle aldrig ha åkt dit. Min syster har små små kattungar som är sååååååååååå söööttaaaa.. så hjärtskärande söta.. Och de måste göra sig av med dem. De är ca 4veckor gamla.. Ingen som vill ha en katt?? Min Robert blev förälskad i en av dem. Demonix ska den tydligen heta.. Hihi..


Roberts kommande katt =)


Fluff.. Henne skulle jag vilja ha. Underbart söt!


Min syster hade även 2 av denna sort.. helt lika dana var dem.. Superbusiga!


Sen ska jag kanske bli fodervärd till 2 ragdolls =) De är ur fina som helst. Ägaren betalar mat och försäkring. jag tar bara hand om dem =) Ska bli kul som fan! Alltid viljat ha ragdoll.


Så fina!

Jo just det! Jag var i Göteborg i lördags. träffade min kompis Pelli där och fick min försenade födelsedagspresent. Fick ett "Ultimate Fantasy Kit" av honom.. Hehe.. Massa roliga grejer i den väskan. Robert blev iaf nyfiken och vi har redan testat en del ;) Kan jag varmt rekomendera!


Hehe,, Innehåller massa roligt!

Jag fick även en penisringar och en badanka som vibrerar =) I rub my duckie heter ankan.. Hehe.. Den var rolig i badkaret! Satan vad den lät om den låg mot badkaret. Haha.. Stackars grannar säger jag bara ;)


Hehe rolig.. fanns som djävul också. Finns även i rosa och lila ankor. Bara att välja och vraka. ;)

Nu ska jag och Robert ner till Kristian och äta middag med honom. Ska bli kul!

Ha det!






Längtar...

... efter min Robert och att han ska flytta in till mig. Ska bli så mysigt! För en gång skull går det som man vill och jag känner mig lycklig för första gången på länge.

längtar tills vi köper soffan ihop och gör iordning min lägenhet så som vi vill ha det. Ska bli så jäkla kul!
Älskar dig Robert! <3

Ändrade planer =/

Mjaha.. Fick brev från Ängelholm och Åsbro häromdagen gällande om jag kom in i någon av utbildningarna. Men Åsbro vart helt kört, vilket jag ändå trodde pga de som intervjuade mig jävla gubbdjävlar... Men blev ledsen att jag inte kom in på Ängelholm. Men det var över 270 sökande och jag har ju ingen erfarenhet innom kontaktledning vilket de gick mest efter. Jag blev reserv, men jag hamnade ändå inte med i de 10 första reserverna. *suck* Så det är rätt kört där med.

Så vad händer med lägenheten nu då? Jo, jag hörde av mig till min hyresvärd och fick skriva ett  nytt kontrakt och fick ha kvar lägenheten! WOhoo.. =) Så ska även robert flytta till mig nu. Vilket är bra, för det halverar kostnaderna samt jag får vara med han hela tiden, vilket jag nästan ändå får vara. =P

Så nu har man massa andra planer. Ska sälja saker och köpa ny soffa, tänkte köpa nytt köksbord och stolar... Så får mans länga massa skit å försöka få plats med en till i sin 56kvm stora 2a.. =/ Det lär bli lite tajt. Vill egentligen flytta till en större lägenhet om jag nu ska bo med någon. Men det får man se länge fram då man har pengar.

Hoppas Robert hittar jobb nu snart med. Han sökte till Prevent bevakning nu och jag hoppas att jag får min jobbfront löst efter sommarjobbet på Borealis.Blä... allt gick inte som jag hade planerat känner jag. Men det gör det fan aldrig. Så det är däför man inte ska planera alls..

Jaja... det blir nog bra. =) Ska bli kul faktiskt. Ser frem emot det massa. Lite tidigt kanske egentligen, men det känns bra. =)

Ska fortsätta jobba nu.. hehe..Känns som om jag har mer tid att blogga på jobbet än vad jag har hemma. Haha!


RSS 2.0