Scarification!?

När man sitter och inte har något bättre för sig på jobbet så kommer man in på roliga tankar och sidor. Iof.. Scarification har jag vetat om länge och lockar mig lite. Det som jag är lite skrajsen över är smärtan. De skär ju bort stora bitar hud med skapell och sen läkningen då? Man ska skrubba bort skorperna och tvätta och sen hälla salt i såren för finast ärr. =/

Skulle någon av Er läsare kunna göra Scarification? Skulle vara kul och öppna en diskution. Om Ni nu kunde tänka Er en Scarification, vad skulle det då bli och var? Jag funderar på att det ska se ut som ett stort kattdjur har slitit upp vaden eller vid bröstkorgen. Hade vart häftigt.

Något annat som intresserar mig är Dermal Anchor och/eller skindiver. Man har ju sett en del bilder och dokumentärer om det. Kan nog vara fint. Frågan är bara vart? Funderar på framsidan av underarmen.

När vi ändå är inne på att smycka sin kropp sås kulle jag vilja även tatuera mig också. Gäller bara att ha pengar: Jag har  mina idéer på en tatuering på underarmen, men har ingen bild på det, utan bara i mitt huvud. Blir nog bra. Baa prata med tatueran och komma fram till någor. Jag vill ha så det ser ut som rök går upp längs underamrmen som bildar en ond dödskalle och kanske små bredvid som åker uppåt.. Hade vart ashäftigt! Det är det iaf i mitt huvud ;) Hehe..

Vad har ni för önskemål när det gäller tatueringar då?


Metallica Scarification 3 Pictures, Images and Photos
Scarification, metallica



This is to show my scarification, not my tits. Pictures, Images and Photos
Jag tänkte något i denna stilen, men mer att det ser ut som en stor kisse har rivit mig. =)


Scarification tattoo 6 Pictures, Images and Photos
Blooood.. AJ!?


dermal anchor Pictures, Images and Photos
Dermal anchor. Tänkte något sådant, men flera på rad och en mer platt silver-plupp.


dermal anchor Pictures, Images and Photos
Så här går det till iaf.


skindivers Pictures, Images and Photos
Skindiver. Påminner om dermal anchor, men mindre. Fästet under är mindre samt smycket. Vilket medför att du kan göra finare mönster och läkningen blir kortare.

Jag har tråkigt =P

Hehe... kollar in lite Happy tree friends.. Gulliga och tragiska och roliga =D

Så en grillning går till ;)


Påsk =)


Glad sommar! =)


God jul! =D

Också ett sätt att fira halloween på =)

Alla hjärtans dag <3


Haha!! Så går det när man grejar med sport!



De är för sköna!!

Vilket jobb man har. =P

Vissa säger att Borealis (där jag jobbar) är som ett andra hem.. Och jaa, det kan man lugnt säga när det gäller vissa gubbar här på jobbet.. Man kommer till jobbet strax innan 18.00... Och så står det en gubbe som kallas skvätten och bakar kanelbullar! WTF!? Hur normalt är det att stå och baka kanelbullar på jobbet??(förutom bagerier osv då) Haha!
Mitt jobb är väldigt soft. Inte nog med det, så har en annan köpt massa godis. Det går fan ingen nöd på mig inte. Beställde även kebabtallrik till mat. Är så mätt så jag kan spy! Jag åt inte ens hälften av kebabtallriken.

Metaltown nu... faan.. hade velat gå, men det är för mkt pengar och inte tillräckligt bra band. Sen jobbade jag ändå. Bläää.. blivit förkyld! Robert har smittat mig den jäveln. =/ Aja.. snyter mig hela tiden. Läste på aftonbldet om metaltown. Det var en 16 åring som hade fått hjärtstillestånd då Slipknot spelade. De misstänkte att hon hade kommit i kläm i folkmassan. Tunna små tjejer borde inte stå längst fram i sådan konsert där folk trycker så förbannat. Tråkigt att folk knör, för de kommer inte längre fram än vad gallret står..

Fan vad varmt det ääär! Ska bli 28grader imorgon.. ORKA! Jag sover ju bara ändå. Sov bara 5 timmar på dagen. isch! Det känner jag nu. Trött, ont i huvudet och en näsa som aldrig slutar rinna. Har en stor rulle med papper bredvid mig. =P Min näsa är röd och fin. Längtar tills på måndag! Får träffa min Robert då. =) Sen är jag ledig 2 dagar med. Underbart!

Kollade pollenprognoset precis nu och det var tydligen MYCKET hög halt med gräspollen. Jag är iof allergisk mot det. Så därför kanske jag snorar och nyser så förbannat!? Det är ju samma symptom som förkylning ju. *suck* Orkar inte med detta! =(

Vad gör man? Känner mig tråkig.. Vet inte vad jag ska skriva om som fångar andras intresse. När man kollar andras bloggar som finns inne på blogg.se som är populärast så är det bara blonderade fjortisar som skriver om mode och hur de fotegraferades idag och tar bilder på sina små kroppar på nya plagg som de har köpt. Hur roligt är det då? Det som säljer och fångar folks intresse mest och inte minst får folk att reagera är ju sex/porr. Jag kan skriva om sex! =D Köpa nya dildos varje vecka och fota dem och säga hur bra de var. Haha! Testa nya leksaker som får min pojkvän att storkna och bli förundrad utav. Hehehe...

Jaja... Ska ner till min kompis Pelli nästa helg. Ska få en födelsedagspresent av honom. Det är en väska från martinshop som innehåller både det ena och det andra innom sexleksaker..Höhö.. Robert ser iaf fram emot att testa iaf. Jag med för den delen. Jag borde jobba på sådant ställe som måste testa allt.. Det ingår ju i jobbet. Hehe Hade vat skoj! Stackars Robert isf.. hehe.. Butt-pluggs och strap-ons... Han hade lämnat mig. HAHA!

Neee.. nu ska jag ta mig en bulle och sen sova på jobbet.=)
Hade hej!

Nattskift, igen...

DAH! kan inte tiden gå liite fortare?? Sitter här igen å småsmyger med att skriva på min blogg, inte för att jag tror någon bryr sig, men ändå. =P Hela jag är svart av sot. T om min mage är svart och jäklar vad varmt det är. Skyddsbrillorna immar igen av svett! och ändå jobbar jag nu när det är som svalast.

Vilket dåligt tangentbord jag har föresten... Här på jobbet alltså. Låter som fan när man skriver. Hehe.. störa gubbarna lite. De sover ju ändå. =)

Det var som faan... Mikeal Jackson dog ju i torsdags. Inte konstigt atth an fick hjärtinfarkt.. Tro fan det efter alla operationer kroppen fick genomlida. Kroppen tar ju stryk som fan på det. Sen vet man ju inte om det var något annat heller. De spekulerar om det skulle kunnat vara mediciner inblandat. Det är det säkert. Så som han såg ut. Han mådde inte bra i slutet... Såg ut som skelett med skinn på.

Sitter och tittar på klockan hela tiden... klockan är nu 10 i 3... aarrghh! Tiden går sakta och jag ska jobba 12 timmars-natt nu idag. Börjar 18.00. Ska hem till mamma och pappa emellan sovandet och jobbandet. fy fan. Tänk då hur tråkigt jag har nu och ska jobba 4 timmar extra... 4 timmar extra att ha tråkigt på. =P Aja.. ledig måndag och tisdag iaf.

Sitter och tänker mig bort... Jag vill resa. men vart? Har NI några bra tips?
Sitter och tänker på stackars Robert. Han mår inte bra än. Han var fan vaken 5 tiden igår morse och ringde mig då jag var på väg hem. Tycker så synd om dig, pojken min... Jag vill hellre vara hos dig och ta hand om dig. Älskar dig så.. <3

Hoppas jag får svar från Ängelholm och Åsbro snart om jag kommer in. Åsbro skulle ha hört av sig i veckan som var.. men men.. Sega as! Ängelholm skulle höra av sig i slutet av Juni, så jag antar de hör av sig nästa vecka. HOPPAS!

Nu ska jag sova en stund.. =)


Nattskift på jobbet

Jaha.. så nu sitter man här på jobbet och jobbar nattskjiftet. Segt! Eller ja.. det går faktiskt rätt bra. Lär mig nya saker hela tiden. Jag har inte haft tid eller ork att blogga det sista, vilket jag ber om ursäkt för. Inte haft så många tittare nu heller. Tråkigt... folk skriver iof inget till mig ändå. Jag vet inte vad jag ska skriva om som folk tycker är intressant förutom mode... jag är inte så inne i mode direkt.. Hatar mode.. tycker inte det är snyggt. Men klart.. jag gillar gotiska kläder, korsetter och annat "alternativt" som det nu heter. Tycker om lite det medeltida även. Om man nu ska snacka om kläder.

Aja,, får ta det en annan dag. Jag ville inte åka idag. Stackars Robert är sjuk som fan.. Om du läser, så älskar dig jätte mkt och hoppas du blir frisk snart.. Min lilla snygging.. <3

Nu ska jag jobba vidare =)

Hade hej!

HUMOR!! HAHA


Så jävla rolig!!

wohoo!

Nu sitter jag i min säng och har min nya bärbara dator här =D Fyller även år imorgon och det är bara ca 30min kvar tills jag blir 21 =P Är glad.. Robert kommer imorgon med =) Ska vi mysa och gosa massa. Är nyfiken på vad han ska köpa till mig. Jag blir bara glad om jag får en ros av honom. ;)

Nåå?? Vad händer hos Er vid midsommar då? Tycker det är lite dåligt med kommentarer fast än det är massa som kollar.. skriv gärna något. =)  Jag och Robert ska iaf grilla hos mig med Linnéa, hennes kille Ingmar och sen Tommy och Malin.

ska bli kul som fan =)

Puss

Uttagningsprov i Åsbro

Jah! Idag vaknade man kl 04.00 och minkompis Linnéa kom hit vid 04.20 med sin hund. Vi skulle upp till Åsbro som ligger 3mil söder om Örebro och jag skulle göra ett uttagningsprov till en KY-utbildnings om heter 400 000volt. =)

Fan vad roligt det var att klättra upp i 24m stolpe! Men jäävlar vad jobbigt för låren det var. Själva klättrandet och höjden var inga problem, det jobbiga var att där man sätter fötterna är en jävla bit ifrån varandra. så man får häva sig upp, vilket kändes ännu mer i låren =P Men fan vad gött det var att vara längst upp sen. Jävla utsikt! sen skulle man ner igen vilket gick bra förutom livremmens fäste fastnade i linan hela tiden då man var tvungen att klättra upp ett steg igen och sen dra ner skiten. hehe..

Sen efter klättrande fick jag skynda mig iväg i den mån jag kunde till intervjun. Det gick la sådär. Jävla gubbar. Lät så jävla negativa. aja.. skit samma. sen kollade jag in hur boendet var och sen gjorde jag teoretiska testet vilket var matematik och engelska. Engelskan gick bra, matten gick la sådär. =/

Sen var det det praktiska då... fick slå ner 2 stora spikar och skruva upp en bultskruv...Det var ju svårt.. inte alls... Han sa att det syntes att jag hade använt hammare innan. Hehe.. Efter det gick jag och gjorde häslokontroll.. Gick la bra det med.. Blev godkänd iaf =) De kollade min rygg, knän, leder osv.. Sen så fick man göra fystest. Fick göra 20 sit-ups, 20 armhävningar, 30 vadövningar och sen skulle jag ställa mig upp med ett ben bara från sittandes på stolen. Jag var helt slut i benen från 24metarn så det gick la sådär. Sen fick jag även ligga på mage på en bänk med överkroppen utanför och hålla upp min överkropp i 2min för att testa ryggstyrkan. Det var jobbigt eftersom att jag använde baksidan låren mer än ryggmusklerna. Hehe.. Men det gick bra iaf. Blev klar vid 12 vilket kändes skönt. Det var segt att åka hem de 23 milen. Men men.. Nu får man vänta på svar om man kommer in, vilket ska komma om en vecka cirka. Väntar på att få reda på om jag kommer in på järnvägsskolan vilket jag hellre vill plugga. Vägen ner till Ängelholm lär vara bättre än vägen till Åsbro.: JÄVLAR vad fartkamror det är upp igenom!!! Jävla... precis vid en 70 skylt också när det var 100 innan. Kul =P Ingen ekonomisk körning där inte. Hehe..



Här ser ni 24metarn. Gick upp från höger till vänster.. Ni serju hur små människorna är på. =)


Zoonmat lite. Fina bilder =D


Gubben är ute och härjar på linjen =)


Här är en övningsplats för vanlig stolpklättring. Det verkar skoj det med =D


En annan övningsställe. =)


Gubben igång igen =) Hehe.. han var inte ung direkt. Lite häftigt faktiskt. På vägen upps kulle man lösa en fråga som löd: Vad blir (2+5+3)*2 och sen skulle man säga det till gubben där uppe.Lite roligt faktsikt.. Höll på att missa frågan Haha =) på andra sidan där mans kulle ner var det faktiskt en tjej som tog emot en. Det var roligt tyckte jag!

Vad ska man göra?

Jag mår så dåligt just nu... Vet inte vart jag har mig själv i livet just nu. Kännsjobbigt. Ska iväg och plugga till hösten och känns jobbigt att vara borta från familj och vänner så länge. Vet inte om jag vill ha pojkvän eller inte pga pluggandet och att jag inte vet hur jag känner.. Jag vet inte hur jag känner alls med något längre... Jag är inte säker på något. Känns jävligt jobbigt för jag gillar att ha kontroll på saker.

Köpt dator =)

Jag har världens bästa pappa som kan lägga ut pengar till mig tilsl jag får skattepengarna =)) Köpt denna nu. Väntar på att den ska komma hem!!


Såååå snyyygg =))



En dag i Uddevalla

Ja, vad gjorde man idag? Igår hade jag det kul i tvättstugan med Robert... Haha.. det var roligt. Men ska inte gå in i detalj, så vi hoppar över det. Höhö..

Idag frestade jag Robert med ordet Pizza och så blev det. Vi åkte ner till Pingvin och åt en Pizza. Sen så gick vi runt i Uddevalla och jag tog bilder som en tok överallt och massa på honom. Det är roligt att ta bild på honom när han minst anar det. Han ser så rolig ut då. Hehe...Vi gick i olika parker och sen upp till min gamla gymnasie.. Satan vad massa minnen man fick. Sen brottade Robert ner mig på gräsmattan vid skolan och jag var rädd att få massa snus på mig. Det finns en stor risk att det finns massa sådant vid fordon. De är ju som de är.. =P

Sen när vi kom hem så somnade vi i sängen och nu sitter vi här med en kall öl och dricker. Gött! =)


Hehe psykopaaaat.. hehe Nej då.. Så här ser Robert ut nu efter den jävla trimmern =P


Agneberg, där fjortisarna tillhåller sig och försöker utbilda sig =P Nä då, Samhällare.. kan man säga mer?


Vi gick Öster om staden. Där har jag bott innan jag flyttade till norra. Bodde ihop med mitt ex Kristian där.


GUL BIL! *slå på*


Yeeaaah! Pure fucking metal! Min t-shirt som pojken har sno..*harkel*.. lånat =)


HAHA.. vad mer kan man säga? =P


Uddevalla är fint på sommaren, men så gick Robert ivägen framför kameran =P


Vi snackade om Brändboll.. Se vilken fin swing Robert har ;)


Min gamla skola.. I miss you <3 många fina minnen.


Elprogrammet... The one and only.


Robert och jag tog en lite paus innan han anföll mig i gräsmattan =P


Jag får alltid så fina bilderpå honom =P Vi befinner oss utanför fordons tillhåll.


Hand i hand.. <3


Laglig grafitti-vägg


Sinclair, där alla teaterapor och esteter samt media-folket utbildar sig. Jag tycker om den skolan, man kan verkligen vara sig själv där. Gjorde 2 valfria kurser där. Bild och form och formgivning. =)


Parken i Uddevalla. Madegretegärdesparken tror jag det stavas? =P


Aaah! En naken kvinna!! =P



Lugna favoriter...


En låt som Robert tycker passar in på mig ;)





Fuck of and die!


Mitt exs brors kompisar....


You're love is like cocaine...

Vart hos bror idag =)

Tja? Idag har man vart i trollhättan med Robert. Det var roligt.. kollade efter lite roliga sexleksaker, men hittade inte det jag ville ha =P. Sen så har faktiskt Robert klippt sig, TACK VARE eller PGA rättare sagt Tommy som drog fram sin förbannade trimmer. =P Jag tycker inte om den lösningen och jag pikade honom lite över telefonen. Hehe.. Aja, det blev OK, men vill ha frisyr på pajken. Orkar inte lägga upp bild nu.

Senare på dagen gjorde vi lax. Imorgon blir det väl grillat med potatisgratäng. Min bror ringde mig idag med, så vi åkte dit och hyrde en bajsfilm. "Son of Rambow" hette filmen. Tråkigare film får man fan leta efter.

Igår åkte jag förresten ner till mitt jobb extra för att hämta ut mina byxor som jag har väntat på i en vecka för de hade inte min strlk hemma. Tro inte på fan att knappen gick åt helvete då eller?? Jävla skit! Jag fattar inte, jag tog inte ens i. Passar mig jättebra byxorna annars.. Jävla skitkvalité! Aja... Ska få mer byxor på onsdag. Men ändå. Får sy dit en annan knapp. Så typiskt. Hehe..

Nu blir det mys med pajken.. =P

Guling

Wööh... Fan vad segt 12 timmars skift är. Men idag hade jag 8a timmars skift. Jobbade eftermiddag, alltså 14.00 till 22.00. Fan vad gött.. Imorgon är det sista dagen, sen så är jag ledig fram till måndag. Fördelen med att jobba skift är att man jobbar bara 32 timmar/veckan och är ledig mkt =) Gött!

Väntar på Robert. Han är nytatuerad. Ska bli kul att se hur det blev. Iof sett bild, men alltid roligare att se det live. Hehe.. Det gjorde tydligen ont på honom, men när jag gjorde min tatuering så kändes det mer som om någon satt och målade med en bläckpenna på armen. Mer njutning än smärta för min del.

Sen så ville jag säga en sak till dig Frida, om du nu läser detta, att du är väldigt barnslig som håller på att dumförklara Robert och speciellt hans syster som inte har något med er att göra. Det bevisar bara mer att Lisa är 50 ggr mognare än dig. Orkar inte bry mig, men det gjorde mig bara irreterad att du hålle rpå som du gör. Han har sagt förlåt och erkännt att han gjorde fel, men var glad ist att han tog tag i det efter 3 veckor ist för 3mån och att du kan se fram emot en annan kille som kanske passar dig bättre. Du kommer tacka Robert en dag då du träffar din dröm-man.

Aja.. Bajs samma. Orkar inte bry mig.. Hoppas du blir lycklig en dag, vilket jag tror att du kommer att bli.

Jo, just det! Jag fick ett brev från ena skolan jag har sökt in till. Sökt till Åsbro, en KY-utbildning som heter 400 000volt. 107 pers hade sökt och 40st togs ut som skulle göra antagningsprov och jag var 1 av dem. Jag känner mig lite stolt. Måste dock ansöka om ledighet från jobbet, då jag jobbar förmiddag den 16/6. Blää.. 22mil till Åsbro och vi ska vara där 08.00. =/ Aja... ska försöka få med min kompis Linnéa som har gått en liknande utbildning vast i Oskarshamn. Men hon har vart uppe i Åsbro. Så hon vet vart det ligger.. hehe.. Väntar bara på svar från järnvägsutbildningen. Jag vill hellre gå där faktiskt, fast båda skolorna verkar asroliga. Jäkla skit :P Får beslutsångest,

Lägger ut lite bilder på mig i jobbarkläder. =P Titta och njut :P Höhö



Yeah, snyggt :P


Har man tråkigt på jobbet så har man =P Så ser kläderna ut iaf.


Så här ser min tatuering ut iaf.. Fin =)



Första jobbdagen avklarad

YAY! Gjort första dagen på sommarjobbet nu. Fy faan vad segt det var de sista 6 timmarna. Allt gick som det skulle, så vi hade inte så mkt att göra. Gick mest igenom vad som skall göras under dagarna och så. Längtar nästan att man måste greja med sotet så man blir smutsig <3 I like it dirty ;) Nää, men jag gillar att greja med händerna och är inte rädd att bli smutsig, vilket man inte får vara rädd för när man jobbar på sotlinjen :P Höhö.. Gratis Kajal och ögonskugga iaf ;)

Ska typ duscha, ta det lugnt å sen sova.. är trött som fan. Bara sovit 4 timmar pga en viss Robert som snarkade som faaaan.. aja.. hehe.. Ensam inatt iaf.

Hade hej

Rolig kväll ikväll =)

Robert kom till mig idag, igen. Hehe..Han kom vid 11 tiden och väckte mig med en puss,, sen gick vi och käkade på en resturang som heter Cactuz och vi åt var sin pastasallad.. Gott =) Sen så gick vi till Partaj där jag köpte en stress-tutte till honom som han kan klämma på när jag inte är i närheten.. hehe.. Hade lovat han en sådan ;) Den är i samma size som min tutte så det blir bra :D

Senare var vi hos Helena där vi hade en liten "fest". Vi umgicks och där var Tommy, Malin, Ingmar, Helenas kille och Karlsén. Fan vad roligt det var!! =) Alla blev fulla utom jag.. Som vanligt :P Hehe.. ja kör. Nsta gång blir det robert som kör.. Mohaha..Lite rättvisa får det fan vara. Höhö Eller så har vi fest här så slipper jag tänka på hemfärd.

Nu när jag väl kan få över bilder från mobilen så har jag även dokumenterat denna dag ;) Hehe...



Robert utanför Helena innan han blev full =P Söt!


Look a like... hehe =) Tommy och Karlsén


Ingmar, Andreas och Tommy.. =)


Karlsén, Malin och Helena


Robert och Jag.. Hehe,, Suddig men fin bild på oss ;)


Haha!! Snyggt ;)


VM i att vara snyggast.. HAHA =)


Hehe.. Uncle Fester i egen person.. =)


REKLAM! Heineken, the one and only. Man blir både sugen på öl och Robert ;)





Jag vill...

... färga mitt hår igen.. Vill även klippa mig. Har en bild på hårfärgen som jag färgade för ett tag sen. Jag vill se ut som henne i hövvet. =) Sådan frisyr och färg.. Så fint!


Äntligen!

Äntligen så är introduktionen över.. Var tvungen att gå igenomen massa innan man börjar på sommarjobbet. Fick göra truck-kurs också.. Fan att man inte får truck-kort med, det är bara internt.. WTF! Aja.. bajs samma.. Det var roligt iaf. Gjorde det praktiska idag höhö.. Jag körde över en pall när jag skulle backa igenom en hinderbana så trucken hade bara 2 hjul på marken.. HAHA.. =)) Skoj.. körde som fan. Hade min brors kompis Raul som "lärare". Han är rolig.. hehe.

Vart hos Robert hela helgen och några dagar nu i veckan. Där av inget bloggande. Och ja, jag har fått känslor för honom igen. De väcktes till liv då jag skulle ge han en försenad födelsedagspresent. Jag vet att ni blir lite förvirrade nu när jag har skrivit om Mathias, men segar han ut så förbannat så får han skylla sig själv.. Varnat honom att jag inteh ar tålamod och jag har väntat i ½ år nu... För jag visste att detta skulle ske att jag skulle få känslor för robert igen om jag träffade honom. Aja.. =) Jag är glad iaf. Tycker om min lilla Robert. Han må vara barnslig, men har ett stort hjärta. <3

Roberts syster tog studenten nu också. Grattis säger jag till henne igen =) Var roligt att få vara med och fira dig, Lisa =) Hoppas allt går bra nu och att du kommer in på skolan som du hade sökt.

Så nu ska man jobba första dagen i helgen då. Gött, börjar med 12 timmars dag lördag och söndag... Sen jobbar jag eftermiddag måndag och Tisdag. Sen LEDIG!!! =D




Nero i kaninöron.. jag vill till Liseberg!!!!




Fikade med Kristian idag=)

Mjaha,, vart lite upptagen i helgen och inte mått så jättebra. haft ont i hövvet som faaan och hade faktiskt feber natten till Lördagen. Har faktiskt, tro det eller ej, solat i helgen och jaaaa, jag blev solbränd. =( gör ont på min rygg och baksida låren!! Aja,,, det som inte dödar, det härdar.

Fikade med Robert i helgen som var okså,,, det var trevligt... ;)  sen fikade jag med Kristian idag med.  Mkt fikande höhö... jag tycker det är mysigt att fika faktiskt. vill göra det ofta och räcker oftast med en macka och kaffe till det =) Men jag är faktiskt äppelpaj idag.. gott =) Fikade på Yerba med kristian. Mysigt ställe det där.

Nä fan...  har ont i hövvet och ska duscha.. Jo förresten!! jag har börjat jobba =D yay! PENGAR!!!!
höhö


Robert när vi fikar =) Söt..


Fågeln ville ha min macka :P Hehe...



RSS 2.0