Fult folk det finns

Inte bara på utsidan utan på insidan också. Förstår mig inte på folk ibland, hur de tänker och vad de ska få ut det.. Allt är bara infekterat ändå och kvittar vad folket säger eller gör, för det blir bara mer illa än vad det är. Det fula på insidan syns på utsidan. Har ni tänkt på det? En mindre snygg person som är hur go, trevlig och underbar som helst blir automatisk söt och fin.. Däremot tvålfagra människor som beter sig som en idiot och yttrar sig om helt otroliga saker blir automatiskt fula, hur snygga de än må vara fysiskt, så blir de fula.

Nog om det...
VAd gör man idag? Blir deprimerad av att inget göra, men hela Katrineholm är fan en ren deprition. Inget att hitta på, känner mig ensam och där av slutar man in sig i sitt lilla rum och sitter här och skriver. Men vad finns det att göra i K-holm då? Fika? Ja jo.. alla katrinehomare fikar när de inte gör något annat. Men inge roligt att fika själv. Sen finns det inte så mkt mer. Alla affärer förutom mataffärer stänger tidigt på lördagar och söndagar.

Jaja... får väl underhålla mig själv och laga mat snart. Det ska bli fläskkotlett med tomat och bacon i gräddig sås. Blir nog gott.. =) Receptet hittar ni här.

Kommentarer
Postat av: Robert

Skit stad.

2010-09-25 @ 13:20:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0