Why?!?

Jag satt efter hade vaknat och läste på aftonbladet och kom till denna artikeln. Hur i HELVETE kan någon vara så JÄVLA grym och dum i huvudet som slänger in en stackars katt i en torktumlare?!? Stackars katt! Det har hänt massa sådant det senaste. Massa djurplågeri. Varför? Tycker synd om djuret och stackars ägaren som inte har förtjänat att få sitt djur lemlästat. Jag vet i fan hur jag hade reagerat på om jag hade hittat mitt djur torterad till döds.  Jag hoppas att jag aldrig kommer att få uppleva detta, och jag hoppas att ni som läser inte heller kommer att få uppleva det.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

världen är full av idioter. Finns folk som stoppar in katten eller hunden i micron för att den skall torka...



JÄVLA IDIOTER!!!!

2009-09-15 @ 11:48:59
URL: http://a1cu.bilddagboken.se
Postat av: Milla

Joo.. IDIOTER! Jobbar du nu eller, Linnéa? De hade inga hus lediga på Koberg än.. =/ Hittade ett annat nära Orust för 4500kr i kallhyra,, helt ok... Men är det kallhyra du har eller är det för allt?? Fan.. vill bo i hus =P

2009-09-15 @ 11:58:11
URL: http://pyrex.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Ja jobbar... halvt känns d som... intern utbildning med massa "egen tid" som ja inte kan fylla ut för ja har inget å göra typ.. sitter samma som ja gjort hela sommarn... Vi betalat 5900 i kallhyra men huste e ju stort som en 4:a plus ladugård och mark. vem har det huset ni tittade på då? vart ligger det?

2009-09-15 @ 14:13:08
URL: http://a1cu.bilddagboken.se
Postat av: Frida Hagström

Helt sjukt, e ju modernt att skära hästar här ommkring det är riktigt sjukt.

2009-09-16 @ 10:57:51
URL: http://sweetashell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0